Et 6-ugers ‘vi går vejen sammen’-forløb for dig, der vil sælge din viden online og leve godt af det.

Den ultimative opskrift på hvordan du bygger et publikum af købeklare kunder, skaber et onlinekursus de ikke kan undvære, og sælger det
igen og igen.  

Nul cowboy-tricks og andre slibrige metoder (vi gætter på, at du selv hader den slags? Det gør dine kunder med garanti også.)

Hey - ræk lige hånden op, hvis du kan genkende sig selv i en af de her:

 • Du er vidensformidler og arbejder allerede med rådgivning, sparring, mentoring, behandlinger, foredrag eller workshops, og vil gerne supplere med et digitalt produkt.

 • Du sælger produkter, services eller større projekter, og vil gerne skabe et billigt (eller gratis) produkt, som trækker flere store kunder til forretningen.

 • Du er snart klar til at springe ud som selvstændig, og vil gerne begynde at bygge en indtægt via digitale produkter, inden du forlader dit job.

 • Du har allerede digitale produkter på hylden, og er klar til at systematisere og skalere dine kampagner og lanceringer, og nå dine ambitiøse salgsmål.

Har du armen i vejret?

Så er du landet det helt rigtige sted. 

Her finder du værktøjskassen der indeholder alt, du skal bruge for at komme i mål med dit første (eller næste) onlinekursus

Glem alt om overvældelse. Uoverskuelighed. Og akut chokoladetrang.

 

Her får du den kondenserede viden, du har brug for – og de konkrete greb, teknikker og værktøjer, der får dig helt i mål. Serveret for dig i præcise undervisnings-videoer

og leveret til dig i den rækkefølge, du har brug for, så du kan følge med.

Trin for trin viser vi dig:

 • Hvordan du kan tage din viden og ’pakke’ den til en vifte af færdige produkter, du kan sælge og levere online.

 • Hvilke 6 onlinekursus-formater, der er de bedst sælgende – og hvordan du vælger det helt rigtige: Det, der vil henrykke og begejstre dine kunder allermest – lige nu.

 • Hvilke kurser du kan lave på en halv dag (og tjene rigtig gode penge på) – og hvilke du allerede HAR lavet, du ved bare ikke, at de ligger lige foran snuden på dig. Vi viser dig hvor.

 • Hvordan du giver dine produkter så fængende titler, at dit publikum er ’solgt’ allerede i det øjeblik, de ser navnet på dit produkt (oh, her fejler langt de fleste. Det gør du ikke, når vi viser dig hvordan du skriver titler).

 • Hvordan du strukturerer og opbygger dit indhold uden hovedbrud – og hvorfor ’keep it simple’ er den største tjeneste, du kan gøre både dig selv og din kursuskøber.

 • Hvordan du prissætter dine produkter (det er grinagtigt simpelt – men afgørende for dit produkts salgbarhed. Don’t fuck this one up).

Og selvfølgelig (!) viser vi dig:

 • Hvordan du tester din idé – og (hold lige fast her) opbygger et købeklart publikum til dit onlinekursus, før du overhovedet har skabt det. Ja, du læste rigtigt: Vi lærer dig, hvordan du får købeklare kunder til at trippe utålmodigt efter at investere i dit produkt, før du har lavet det.

 • Hvordan du lancerer, markedsfører og sælger dit kursus online (vi ved godt, at du brænder for dit fag – ikke for markedsføring og salg, men det kan heldigvis læres. Og dét lærer du her).

Jeg har skabt mit allerførste onlineprodukt – og solgt for 20.000 kroner.

Jeg er akademiker og min målgruppe er organisationer og ledere. Jeg var i tvivl om mine ydelser overhovedet kunne give mening online, da de er meget relationsbårne mellem deltagerne. Nu ved jeg, at jeg kan!

 

Jeg har lavet et lille lynkursus til 249 kroner – og solgt for 20.000 kroner af det. gennembruddet for mig er oplevelsen af, at online kurser OGSÅ kan være med nærvær, samspil og kreativitet.

 

Katrine Shumann

– katrineshumann.dk

Jeg har tredoblet mit kursussalg – så fedt!

En måned før jeg startede på kurset lavede jeg en pop up-gruppe og lancerede et produkt.

 

Undervejs i kurset ændrede jeg få, men afgørende, ting og solgte over tre gange så mange kurser, som måneden før – mega fedt!

 

Jeg har fået det forkromede overblik over min salgsproces, og føler jeg nu har et katalog af salgsmetoder, jeg kan gribe fat og nemt omsætte til virkelighed takket være jeres utrolig praktiske tilgang.

Mette Wismann

- yogamedmette.dk

Jeg solgte 50 pladser på mit første onlinekursus – og lukkede det med venteliste

Jeg er gået fra overhovedet ikke at kunne overskue et kursus til at have bygget en mailliste med 900 medlemmer – plus lavet og solgt mit første onlinekursus.

 

Jeg havde været mere end tilfreds med 10 – men jeg endte med at sælge 50 pladser på 2 dage, så jeg måtte lukke. Jeg turde ikke have for mange med første gang. Nu har jeg 15 på venteliste. Og flere nye kurser i støbeskeen.

 

Forløbet her er total genialt. Ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Det er bare med selv at fylde sit indhold i – og så er du køreklar.

Karina Callesen

– fruc.dk

Når du lige om lidt investerer i at få knækket koden til hvordan også DU kan sælge din viden online i færdige pakker, kan du glæde dig til:

Et online trin for trin ’how to’-kursusforløb leveret i et 100% lavpraktisk nede på jorden-sprog af to med garanti topengagerede undervisere.


Kurset er delt ind i 3 overskuelige faser:

[Fase 1] Det afgørende fundament: Find din idé, fastlæg dit format – og forfat en fængende titel, dit publikum forstår 100% (ellers kan du glemme alt om, at nogen køber dit ellers nok så fine kursus)

I fase 1 lærer du:

 • Hvordan du med kirurgisk præcision finder idéen til dit første (eller næste) onlineprodukt. Du får metoden til at pin pointe de ideer, der har ægte potentiale til at blive bestsellere. Ikke bare næste gang, men hver gang.

 • Hvilke 6 typer onlinekurser der sælger bedst. Lær dem at kende – og vælg det kursusformat, der skal blive dit første (eller næste). Og ja, en stribe af de formater, du får her, kan du lave på en formiddag – og være klar til at sælge indenfor 24 timer.

 • At give dine produkter så fængende titler, at dit publikum er ’solgt’ allerede i det øjeblik, de ser navnet på dit produkt. (Oh – ak og ve – her fejler langt de fleste. Det gør du ikke, når vi her viser dig, hvordan du skriver fængende titler).

 • Hvordan du tester din idé – og i samme bevægelse opbygger et købeklart publikum til dit onlinekursus, før du overhovedet har skabt det. Ja, du læste rigtigt: Vi lærer dig, hvordan du får købeklare kunder til at trippe utålmodigt efter at købe dit produkt. Før, du har lavet det.

[Fase 2] Byg dit bestseller-kursus
– sådan tilrettelægger du
dit indhold som en pro

I fase 2 lærer du:

 • Hvordan du ubesværet kortlægger dit indhold. Mød din nye bedste ven: Kursuskortet. Værktøjet, som gør det legende let for dig at overskue og strukturere dit indhold. Kursuskortets enkle princip vil (udover at give dig en massiv ’AHA – er det alligevel SÅ enkelt!?!´-oplevelse) spare dig for timers frustration. Glæd dig.

 • At mestre tekstforfatterens ’1-2-3’-model: Lær med denne model, hvad du skal sige i dine undervisningsvideoer, og i hvilken rækkefølge du skal sige det – uanset, hvad du er ekspert i og underviser i. Modellen kommer sandsynligvis til at ændre hele din måde at tænke indholdsopbygning på – og den kommer med garanti til at spare dig for timers frustrationer og tvivl.

 • Hvordan du sikrer dig, at dine kursister rent faktisk gennemfører din undervisning. Er det da vigtigt? Nu har du jo fået pengene, ikke? Ja, for pokker, for her er fakta: Succesfulde kursister bliver fans og ambassadører, der giver dig overbevisende testimonials, så andre også vil købe dit kursus. Og succes får dine kursister, når de rent faktisk implementerer din undervisning.

 • Hvordan du optager, producerer, redigerer og udgiver din undervisning. Kort sagt: Hvordan du nemt kan optage slides og lyd fra din egen computer – uden at købe dig fattig i udstyr, du alligevel overhovedet ikke har brug for. Trin for trin viser vi dig, hvilke knapper du skal trykke på – og i hvilken rækkefølge. Det er en ’no brainer’.

 • Hvordan du prissætter dit kursus, så du hverken sælger det for dyrt eller for billigt, men til den helt rigtige pris: Den, der får dem til at købe.

 • Hvordan du bygger systemer der arbejder for dig, ikke mod dig. Dit kursus skal ligge på en platform, så dine kunder kan få adgang til den herlige viden, du har hevet ud af dit hoved, og pakket til et produkt. Vi viser dig 2 af de mange platforme, du kan bruge. Og ikke nok med det: Vi viser dig trin for trin hvordan du lægger dit kursus op på den platform, du vælger. Så slipper du for at skulle betale dig til teknisk hjælp, der koster penge, før du har tjent penge.

I fase 3 lærer du:

 • Hvordan du sælger dit online-produkt! Nu skal den tid, du har brugt på at pakke din viden, veksles til reelle kroner på kontoen. Folk skal købe nu. Cash in på den økonomiske gevinst, du har fortjent – og oplev den kæmpe forløsning, der ligger i vide, at du nu hjælper mange flere med netop din viden. Uden, du skal knokle mere.

I denne fase finder du også disse musthave-salgsredskaber:

 • Opskriften på de 3 eneste salgs-modeller, du behøver at kende, nemlig de 3 bedst sælgende. Vi kalder dem ’De topsælgende 3’.

 • Forståelse for psykologien bag De topsælgende 3 – så du nemt og træfsikkert kan tilrettelægge dit salg efter den model, der vil være mest effektiv (og føles bedst i maven) for netop dig, din branche og dit publikum.

 • Kørekort til at strukturere og opbygge webinarer, som vil engagere og begejstre dit publikum – og samtidig sælge dit produkt. Du får de konkrete byggeklodser, ethvert bestseller-webinar består af.

 • E-mailnørdens kampagne-kit: Sådan opbygger du din e-mailkampagne mail for mail – inklusive de 5 mails, du skal (!) sende i din e-mailkampagne. Din læser har brug for dem.

 • Socialmedia-nørdens skudsikre strategi-kit: Sådan bruger du dine sociale medie-kanaler til at forstærke dit salg.

 • Honeymoon-strategien: Sådan forvandler du dine købere til loyale fans, der begejstrede anbefaler dig og dit produkt – ja, lige hér kan du hæve dit salg gevaldigt uden ekstra arbejde.

Måske tænker du: "Ja, det er flot Trine og Christina, men jeg har jo ikke nogen at sælge det til?"

Så siger vi:
Det er der ingen der har, før de går i gang. Heldigvis lærer vi dig også hvordan du bygger dit publikum fra 0.

[BONUS] Sådan bygger du en e-mailliste af købeklare kunder (der står klar til at købe det kursus, du ikke har lavet endnu)

På dette bonus-kursus lærer du:

 • Hvordan du bygger en e-mailliste med købelystne læsere til det onlinekursus, du ikke har lavet (endnu). 

 • Hvilke 3 typer freebies, der er særligt effektive for vidensformidlere, der vil sælge online-kurser 

 • Hvordan du får dine første læsere, og hvad du skal skrive til dem når de lander. 

Et salg på 175.000 kroner før forløbet var slut — jeg er lykkelig

Jeg har opnået et konkret salg på 175.000 i mit online kor med 220 medlemmer.

 

Den største forandring var at få helt konkrete nørde-redskaber på især tekst- og e-mail-siden. Jeg har længe følt mig godt klædt på i forhold til FB-gruppe-strategierne. Nu fik jeg et spadestik dybere på landing-page, salgsstrategier og all-round indpakning og teknik.

 

Jeg er fuldstændig lykkelig og tilfreds. I er meget dygtige begge to og har suppleret hinanden helt eminent. Har elsket jeres kærlige med- og modspil.

Janne Wind 

- jannewind.com

Jeg har købt mange kurser – denne gang har jeg virkelig fået BANG for mine BUCKS

Jeg har efterhånden investeret i meget business relateret, og synes aldrig jeg er helt glad. Denne gang har jeg virkelig fået bang for mine bucks.

 

Det har LANGT oversteget mine forventninger – og håber, at jeg selv kan give mine kursister samme følelse.

Maria Skaarup

- mariaskaarup.com

Jeg har tredoblet min pris – og solgt dobbelt så mange onlinekurser

Jeg har solgt online-produkter i flere år, men har oplevet at salgsprocessen var drænende. Sidste år havde jeg et kursus, jeg solgte for 500 kroner. Kurset solgte ok, men det gik langsomt, og jeg begyndte at tvivle på, om jeg var god nok, om jeg egentlig kunne.

 

Da jeg kom til den del af kurset her, som handler om prissætning gik det op for mig, at jeg sælger mit kursus for billigt. Først tænkte jeg: ’Puha, kan jeg det? Altså sætte prisen op?’ Men Men så besluttede jeg simpelthen at lægge 1.000 kroner oven i produktets pris, så det nye onlinekursus blev sat til salg for 3 gange mere end tidligere. Samtidig prøvede jeg en helt ny salgsmodel af (i kurset er der 3 salgsmodeller, red.). Jeg satte mit kursus til salg, og BUM, så røg pladserne.

 

Det føltes sådan her: ’gud, der var en til’ – ’gud, der var en til’. Det var den vildeste optur!

Katrine Berling

– katrineberling.dk

Mød dine undervisere: 

Christina Klitsgaard har 11 års solid reel praktisk erfaring med salg af onlineprodukter på det danske marked. Hun er kendt fra weloveemails.dk som e-mailekspert, tekstforfatter, foredragsholder og ustoppelig onlinekursus-udvikler. Hvert år underviser hun med stort engagement flere end tusind marketingansatte og selvstændige, live og online.

 

Christinas første onlineprodukt var … – en simpel pdf. I dag omsætter hendes onlineprodukter årligt for millioner af kroner. Udover at udvikle, producere og sælge egne onlineprodukter har Christina også undervist og ’hands on’-hjulpet adskillige selvstændige med at få samme succes. I kurset her underviser hun dig i de principper, du kan stole på både er eftertrykkeligt afprøvede – og virker.

Trine Ravnkilde har på rekordtid taget den danske onlinekursus-scene med storm – og er også kendt internationalt.

 

Trine hjælper selvstændige vidensformidlere med at skabe engagerende online-communites og bygge onlineforretninger. Dét er gået forbilledligt godt. På bare tre (vilde) år har Trine formået at skabe sig et navn, et respekteret brand og en følger-skare, der knuselsker hende. Og ja, hun startede fra nul. I parcelhuset hjemme i Horsens. Vil du have reelle tal, så kommer de her: Trine omsatte på sit første år for 1,5 millioner kroner onlineprodukter, og har siden omsat for flere millioner årligt. I kurset her får du hendes skudsikre metoder, genveje, erfaringer og ’fuck ups’, for som Trine siger: ”Dem er der edderbankemig mindst lige så meget læring i”.

Når du lige om lidt investerer i at kick- eller genstarte et arbejdsliv, der gør det muligt for dig at udvikle, producere og sælge din viden i færdige pakker, får du helt konkret:

Adgang til præcis den viden, du skal bruge nu – og i en rækkefølge, der ikke overvælder dig, men får dig i mål. Leveret til dig i trin for trin-videolektioner.

Og selvfølgelig:

Done for you’-arbejdsark, tjeklister, modeller, skabeloner og copy-paste manuskripter, der sparer dig for timers hovedbrud.

Bonus #1: Trin for trin-formlen til en topsælgende salgsside, du selv kan skrive (uden at være tekstforfatter)

I samme øjeblik du investerer i kurset kan du glæde dig til at Christina Klitsgaards vildt effektive (og stærkt populære) salgsside-formel lander i din indbakke. Print formlen ud – følg den trin for trin. Brug den hver gang du skal skrive den vigtigste side i verden: Salgssiden for dit onlineprodukt. Yes, den side, dine læsere lander på – og som skal overbevise dem om, at de selvfølgelig skal investere i dit onlineprodukt. Nu.

Bonus #2: Titelguiden du ikke vil undvære: 7 dokumenterede modeller til bestseller-titler, der sælger

Noget af det sværeste ved at lave et onlinekursus, er at finde den rette titel. Med god grund. Dine kunder køber nemlig sjældent et kursus med en dårlig titel. Er din titel for u-konkret, for kort, for lang, for kringlet, for slap eller for smart, så spænder den ben for dit salg. Du får tekstforfatterens 7 dokumenterede bestseller titelmodeller, så din onlinekursustitel ikke kommer til at stå i vejen for dit salg. 

Bonus #3: Onlinekursus-skaberens grafik-kasse

Synes du også, at andres opslag på de sociale medier er meget pænere end dine? Eller at dine arbejdshæfter, workbooks og e-bøger aldrig bliver helt så tjekkede som du havde håbet?

 

Så har vi godt nyt: Vi har samlet en skabelon-pakke til dig, der kan få en hver onlinekursusskaber til at juble. 

 

Du finder skabeloner til e-bøger, opslag, slides, arbejdshæfter og tjeklister. Med andre ord: Alt du skal bruge, for at få dit onlinekursus til at fremstå toptjekket. 

Bonus #4: Insider-interview med TV-værternes værtstræner

Skal du tale på en bestemt måde? Og hvad nu, hvis du er virkelig nervøs?

 

Tag det roligt – Tina Bilsbo giver dig sine fif. Vi kan allerede nu hilse at sige fra Tina, at den vigtigste ingrediens i en god video er autenticitet. At du er dig. Ikke en anden. Tina har 25 års erfaring i det her game og underviser bl.a. værter på TV og radio. Men (heldigvis) også helt almindelige mennesker som os.

Bonus #5: Et “behind the scenes” indblik i e-mailkampagnen der solgte onlinekurser for over 1 million kroner

Har du nogensinde været i tvivl om, hvad du skulle sige i en salgskampagne, og hvornår?

 

Kom med bag kulissen på en kampagne, der omsatte for mere end en million kroner på bare få uger. Du får alle de saftige tal, alle tankerne bag hver enkelt mail, og inspiration du kan gå direkte ud og omsætte til salg. 

Kurset løste et problem, jeg har kæmpet med i 13 år

Super godt og konkret! Koncept-afklaringen i kurset hjalp mig til for første gang i 13 (!) år som selvstændig at være tilfreds med en konceptbeskrivelse. Fra at skifte mellem at sige ’jeg er ledercoach’ – ’jeg er stresscoach’ – ’jeg hjælper ledere og medarbejdere med at kommunikere og spille hinanden gode’ … – og ikke være tilfreds med noget af det. Til nu at sige: ”Det er mig, der har skrevet bogen ’Træn din hjerne’ – det er en håndbog, der hjælper dig med at forbedre dine præstationer”.

 

Samtidig har forløbet taget mig fra ’jeg skal også i gang med noget online’ til at VÆRE i gang. Jeg har fået mange opgaver på mit nye brand og bogen gennem forløbet. Og det på trods af, at jeg ikke er færdig med hele baduljen endnu.

Bo Staal, ledelsescoach 

– staalsat.dk

Den bedste investering jeg har gjort i min forretning – jeg solgte 62 pladser på mit første beta-forløb​

Hands down den bedste investering, jeg har gjort i min forretning. Det er et år siden nu, og jeg bruger stadig kurset, hver gang jeg skal producere noget nyt. Det er totalt step by step og helt uden fluff!

 

Så følg lektionerne og gør, hvad Trine og Christina siger. Sværere er det ikke. Det gjorde jeg (som aldrig tidligere har undervist on- eller offline!) og efter alle estimater skulle jeg sælge 10 pladser på mit første beta-forløb. Jeg solgte 62!

Lene Nehlsen

- duftverket.dk

Kurset har givet mig selvtillid til at prøve ting af – fx har jeg lige lavet et kursus på 48 timer OG solgt 11 pladser

Jeg havde egentlig allerede knækket koden til at lave et enkelt kursus. MEN Jeg havde på ingen måde den struktur eller tænkt over at det kunne pakkes på forskellige måder. Jeg havde heller ikke tænkt over, hvor meget det betyder at være sammen med mennesker på den samme rejse og som alle gerne vil bygge en onlineforretning.

 

Vigtigst er nok at kurset har bygget selvtillid, så jeg tør prøve ting af.
Fx fik jeg en ide til et kursus en dag i april. 48 timer senere havde jeg bygget kurset OG kørt en introkampagne, hvor jeg havde solgt 11 pladser. Et kursus jeg kan sælge igen med endnu en superkort kampagne. Både Trine og Christina har skabt nogle vilde resultater i hver deres forretning – og det at få et sugerør direkte ind i hjernen på de 2 til al deres viden er GULD værd.

Sarah Møller Pedersen

– vissuel.dk

© Copyright Trine Ravnkilde & Christina Klitsgaard.